Ξεγέννησε τη γυναίκα του στο σπίτι και κατάφερε να καταγράψει τη γέννηση! (βίντεο)

Ο Martin Boyce, 35 ετών από το Leicester, όχι μόνο κατάφερε να ξεγεννήσει το μωρό του αλλά είχε την προνοητικότητα να καταγράψει με την κάμερα όλη τη διαδικασία του τοκετού.

Ξεγέννησε τη γυναίκα του στο σπίτι και κατάφερε να καταγράψει τη γέννηση! (βίντεο)

Ο Martin, που είναι φωτογράφος, κλήθηκε να αναλάβει δράση καθώς το μωρό ήρθε νωρίτερα απ’ ότι περίμεναν με τη σύντροφό του Holly Dawson, 24 ετών.

H Holly ξύπνησε στη μέση της νύχτας νοιώθοντας ότι πλησιάζει η ώρα. Ξεκίνησαν λοιπόν να ετοιμάζουν τα πράγματα για το μαιευτήριο εκτιμώντας ότι οι πόνοι είναι ακόμα στην αρχή. Όμως οι πόνοι αυξάνονταν και ο Martin λίγα λεπτά αργότερα βρήκε τη σύντροφό του στη μέση του σαλονιού να του λέει ότι μωρό ερχόταν τώρα!

Ο Martin κάλεσε τις μαίες ενώ στο σπίτι έσπευσε και η μητέρα του για να βοηθήσει αναλαμβάνοντας να μιλάει με τις μαίες ώστε να τους καθοδηγούν.

ad 195941644

Ο Martin αποδείχθηκε αρκετά ψύχραιμος, καθώς όχι μόνο ξεγέννησε το μωρό, αλλά κατάφερε να καταγράψει όλη τη διαδικασία της γέννας.

Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Isabelle Olivia, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

ad 195950006

«Είμαι απλά ενθουσιασμένος που τα έχω όλα στην ταινία. Είναι συναρπαστικό να μπορείς να παρακολουθήσεις ξανά μία τόσο ξεχωριστή στιγμή», δήλωσε ο ευτυχισμένος πατέρας.

ad 195917841
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved