Η Κάτια Ζυγούλη διαβάζει παραμύθι στα παιδιά της (εικόνα)

Έχει αφήσει πίσω της τη λάμψη της πασαρέλας και έχει αφοσιωθεί εξολοκλήρου στην ανατροφή των παιδιών της. Λάτρης των social media η Κάτια Ζυγούλη δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες δικές της με τα παιδιά της.

Η Κάτια Ζυγούλη διαβάζει παραμύθι στα παιδιά της (εικόνα)

Το ίδιο έκανε και χθες βράδυ (09/2) τη στιγμή της «Καληνύχτας». Δημοσίευσε μια φωτογραφία με το παραμύθι που διαβάζει στα παιδιά της, αποδεικνύοντας μας για ακόμη μια φορά το πόσο αφοσιωμένη μαμά είναι.

«Η πιο ωραία δουλειά του κόσμου, ένα παραμύθι με ήρωες την "κτηνίατρο" και τον "πυροσβέστη" αφιερωμένο στους ήρωες της ζωής, τα παιδιά της Ελπίδας!», έγραψε το γνωστό μοντέλο. Στη φωτογραφία διακρίνεται η μικρότερη κόρη της οικογένειας, η Άριάδνη, 2 ετών!

 katiazigoyli

Η Κάτια Ζυγούλη σίγουρα γνωρίζει πώς τα παραμύθια διασκεδάζουν ένα παιδί, ενώ ταυτοχρόνως το φωτίζουν και καλλιεργούν την ανάπτυξη της προσωπικότητας του.

Αν δεν διαβάζετε αρκετά παραμύθια στα παιδιά σας, ίσως θα πρέπει να καθιερώσετε έστω και ένα, πριν την «καληνύχτα». Θα κλείσουμε με μια φράση του Ευγένιου Τριβιζά που είχε πει κάποτε σε συνέντευξή του: «Αν θέλετε τα παιδιά σας να είναι ευφυή, διαβάζετέ τους παραμύθια. Αν θέλετε να είναι περισσότερο ευφυή, διαβάζετέ τους περισσότερα παραμύθια!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved