Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε:« Δεν μπόρεσα να υιοθετήσω παιδί γιατί ήμουν μόνη» (βίντεο)

Την προσπάθειά  της να υιοθετήσει παιδί χωρίς όμως να τα καταφέρει, αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή ΤοΠρωινό.

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε:« Δεν μπόρεσα να υιοθετήσω παιδί γιατί ήμουν μόνη» (βίντεο)

Όπως είπε, πριν μερικά χρόνια μαζί με φιλικό της ζευγάρι, αποφάσισε να υιοθετήσει παιδί, το γεγονός όμως ότι ήταν μόνη της κι όχι παντρεμένη, ήταν καθοριστικός παράγοντας στο να μην προχωρήσει το θέμα της υιοθεσίας . Παραδέχτηκε ότι παρ΄ότι έχει παντρευτεί και χωρίσει, ποτέ δεν ήταν υπέρ του γάμου:"Ετυχε. Δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα. Ούτε όχι λέω,ούτε ναι".

nikolll

Μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας της , η Κάτια Νικολαίδη, συνεχίζει τη ζωή της με ψυχική δύναμη και θάρρος. " Αυτό που πιστεύω εγώ για μένα, το γιατί έζησα, είναι γιατί κάπως έπρεπε να βοηθήσω αυτούς που έχουν ανάγκη. Με πληγώνει πάρα πολύ το γεγονός ότι κάποιοι μένουν και κάποιοι φεύγουν. Βέβαια όταν έχεις περάσει κάτι τέτοιο, τα αντιμετωπίζεις τα πράγματα με άλλη ψυχραιμία. Οταν έχεις έρθει τόσο κοντά στο θάνατο, λες παιδιά δεν έγινε και κάτι , όλοι θα φύγουμε, τι τώρα, τι σε 10 χρόνια, τι σε 20 , δεν έχει νόημα ".

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved