Δεν πάει ο νους σας ποιο διάσημο μοντέλο είναι το κορίτσι της φωτογραφίας

Η έφηβη της φωτογραφίας είναι σήμερα μοντέλο, από τα πιο γνωστά, επιχειρηματίας, μητέρα τεσσάρων παιδιών και δεν θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα με τα πρασινοκόκκινα μαλλιά και το γκόθικ στυλ.

Δεν πάει ο νους σας ποιο διάσημο μοντέλο είναι το κορίτσι της φωτογραφίας

Στα χρόνια που μεσολάβησαν από την εφηβεία έως σήμερα έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες, έχει παντρευτεί, έχει αποκτήσει παιδιά, έχει χωρίσει.

Παραμένει όμως στην πρώτη γραμμή της showbiz καθώς έχει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα (έχει λανσάρει τη δική της σειρά σέξι εσωρούχων), εμφανίζεται σε διάφορα τηλεοπτικά σόου αλλά και σε ταινίες.

VF5qDA QHryl

«Είμαι πολύ συγκεκριμένη, εστιάζω πάντα στη στιγμή και αυτά που πρέπει να κάνω μέσα στην ημέρα. Πολλοί άνθρωποι θέλουν λίγο χρόνο για να ηρεμήσουν ανάμεσα σε όσα πρέπει να κάνουν μέσα στην ημέρα. Εγώ δεν είμαι έτσι. Ακόμη και όταν είμαι σπίτι εφευρίσκω κάτι να με απασχολήσω», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Heidi Klum.

heidi klum leadi

Το γνωστό μοντέλο επιλέγει συχνά να πηγαίνει βόλτα με τα παιδιά της τον Leni 11 ετών, τον Henry, 10 ετών, την Johan 9 ετών και τη Lou, 6 ετών. Αποτελούν άλλωστε , όπως έχει δηλώσει, ό,τι σημαντικότερο έχει καταφέρει στη ζωή της.

26ED552B00000578 0 image a 42 1427131488699
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved