Το συγκινητικό μήνυμα του Λίαμ Νίσον για την αδικοχαμένη γυναίκα του Νατάσα Ρίτσαρντσον!

Ο Λίαμ Νίσον, ο ηθοποιός που έχει προταθεί για Όσκαρ, για τη Χρυσή Σφαίρα και για το βραβείο της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (Βραβείο BAFTA), δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένα συγκινητικό μήνυμα αφιερωμένο στην αδικοχαμένη ηθοποιό σύζυγό του Νατάσα Ρίτσαρντσον.

Το συγκινητικό μήνυμα του Λίαμ Νίσον για την αδικοχαμένη γυναίκα του Νατάσα Ρίτσαρντσον!

Η Νατάσα, πέθανε πριν πέντε χρόνια στην ηλικία των 45 ετών από επισκληρίδιο αιμάτωμα μετά από ένα ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στο Κεμπέκ του Καναδά.

Το μήνυμα συνόδευε μία τρυφερή φωτογραφία μαζί της όπου την κρατά αγκαλιά.

Screen Shot 2016 01 27 at 1.07.03 PM

«Λένε ότι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάσει κανείς κάποιον που αγαπά. Κάποιον που γέρασες μαζί του και που παρακολουθούσες να μεγαλώνει κάθε μέρα. Κάποιον που σου έδειξε πώς να αγαπάς. Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Η σύζυγός μου πέθανε απροσδόκητα. Μου έδινε τόση χαρά. Ήταν τα πάντα μου. Αυτά τα 16 χρόνια που υπήρξα ο σύζυγός της μου έμαθε πώς να αγαπάω άνευ όρων. Πρέπει να σταματήσουμε και να είμαστε ευγνώμονες για τους συζύγους μας. Επειδή η ζωή είναι πολύ σύντομη. Περάστε χρόνο με τους συζύγους σας. Αντιμετωπίστε τους καλά, διότι, μια μέρα, όταν θα τους θέλετε δεν θα είναι πια εκεί. Αυτό που πραγματικά με έμαθε πάνω απ 'όλα είναι, να ζω την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Επειδή μια μέρα θα είναι. Πάρτε ρίσκα και ζήστε τη ζωή. Πείτε σε αυτούς που αγαπάτε, ότι τους αγαπάτε κάθε μέρα. Μην θεωρείται την κάθε στιγμή δεδομένη. Τη ζωή αξίζει να τη ζεις!».

Αν και το μήνυμά του δημοσιεύτηκε χθες βράδυ, μετρά εκατοντάδες κοινοποιήσεις και like.

Σε μια συνέντευξή του τον περασμένο χρόνο στο περιοδικό «Loaded» ο Λίαμ είχε πει πώς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι η σύζυγός του έχει φύγει από τη ζωή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved