Baby boom: Έγινε μαμά χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Δείτε το συγκινητικό της μήνυμα στο Instagram!

Η μεγαλύτερη επιθυμία της πραγματοποιήθηκε και μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να γίνει μαμά, κρατώντας στην αγκαλιά της χθες βράδυ τον μονάκριβο γιο της.

Baby boom: Έγινε μαμά χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Δείτε το συγκινητικό της μήνυμα στο Instagram!

Το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια, τον Σεπτέμβριο του 2015 είχε ξεσπάσει σε κλάματα καθώς από μικρή ήθελε να κάνει παιδιά, αλλά συνεχώς το ανέβαλε. Το όνειρό της ήταν να κάνει μεγάλη οικογένεια. Αφορμή για τα δάκρυά της, στάθηκε η δήλωση της εγκυμονούσας Κρίσι Τέιγκεν, όταν αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε προβλήματα γονιμότητας με τον σύζυγό της Τζον Λέτζεντ.

Με δάκρυα στα μάτια είχε δηλώσει: «Έχω κουραστεί τόσο πολύ να βλέπω στα social media να μου γράφουν “γιατί δεν κάνεις παιδιά; Γιατί;”. Δεν ξέρετε... Δεν έχετε ιδέα τι περνάω! Ιδέα όμως! Για πολύ καιρό, είχε πλάκα. Ήμουν 23 ετών και έλεγα στον εαυτό μου σε τρία χρόνια θα κάνω παιδιά. Μετά πήγα στα 24 και το ανέβαλα για τρία χρόνια ακόμα. Έλεγα το ίδιο στον εαυτό μου κάθε χρόνο. Και έπειτα, μετά από καιρό που ήθελα τελικά, ανακάλυψα πως δεν ήταν καθόλου εύκολο».

tyrabanks

Χθες όμως, η Tyra Banks, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σκουφάκι μαιευτηρίου.

79567RIKJTDYJ

«Το ομορφότερο δώρο που πάλεψα και προσευχήθηκα τόσο σκληρά για να αποκτήσω, επιτέλους είναι εδώ! Έχει τα δάχτυλά μου και τα μεγάλα μάτια μου, ενώ από τον μπαμπά του Έρικ, έχει το στόμα και τo πηγούνι. Θέλουμε να ευχαριστούμε τη γυναίκα άγγελο που κουβαλούσε το μικρό μας θαύμα, το μικρό μας αγόρι για εμάς. Προσευχόμαστε για όλους εκείνους που παλεύουν για να αποκτήσουν αυτό το πολύτιμο ορόσημό τους. York Banks Asla, καλωσόρισες!», έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα στο δημοφιλές μέσο ευχαριστώντας την παρένθετη μητέρα που τη βοήθησε να εκπληρώσει το όνειρό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved