Δείτε τη δίαιτα που ακολουθεί η Κιμ Καρντάσιαν για να χάσει τα 27 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη!

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται σκληρά για να χάσει τα 27 κιλά που αποκάλυψε ότι πήρε κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Δείτε τη δίαιτα που ακολουθεί η Κιμ Καρντάσιαν για να χάσει τα 27 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη!

Μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της Σέντ και ήδη έχοντας χάσει 13 κιλά, αποκαλύπτει τη δίαιτα που τη βοηθά να ξεφορτωθεί τα κιλά που επιθυμεί.

kim kardashian 60 pound weight loss lead

Το μυστικό της δεν είναι άλλο, όπως ανακοίνωσε και στον λογαριασμό της στο Twitter, από τη δίαιτα Άτκινς. Τη δίαιτα που ακολουθούν αρκετοί σταρ του Χόλιγουντ και όχι μόνο, για να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά εύκολα και γρήγορα, περιορίζοντας τους υδατάνθρακες και ενισχύοντας τις πρωτεΐνες στον οργανισμό τους.

«Ακολουθώ τη δίαιτα Άτκινς γιατί μου ταιριάζει!», έγραψε στο δημοφιλές μέσο η γνωστή τηλεπερσόνα!

Με λίγα λόγια η Κιμ Καρντάσιαν αποφεύγει να καταναλώνει ρύζι, ψωμί, ζυμαρικά, ενώ καταναλώνει σε άφθονη ποσότητα, πράσινα φυλλώδη λαχανικά, κόκκινο κρέας, κοτόπουλο, ασπράδια αβγών κ.α.

305A4EE700000578 3407622 image a 83 1453254950597

Πρόκειται για την ίδια δίαιτα που ακολούθησε και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, όταν είχε γεννήσει τη Νορθ. Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της τον Ιούνιο (2015) η ίδια δίαιτα τη βοήθησε να χάσει σχετικά γρήγορα τα κιλά που τη βασάνιζαν, «Έκανα τη δίαιτα Atkins και τη λατρεύω, έτρωγα υγιεινά λίπη, ξηρούς καρπούς, αβοκάντο, φρούτα, λαχανικά και τυρί».

7r6yjtyjfhm

Σε λίγες μέρες όπως ανέφερε θα δημοσιεύσει στην προσωπική της ιστοσελίδα τόσο την πρώτη φάση της δίαιτας της όσο και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, ώστε να έχει ακόμη πιο γρήγορα αποτελέσματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved