Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το baby shower της Πηνελόπης Αναστασοπούλου!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει το μικρό της αγγελούδι στην αγκαλιά της.

Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το baby shower της Πηνελόπης Αναστασοπούλου!

Την περασμένη Παρασκευή (17/1) φίλες της Πηνελόπης, διοργάνωσαν ένα εκπληκτικό baby shower μόνο για εκείνη για να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός και τον επικείμενο τοκετό! Ωστόσο φωτογραφίες από το πάρτι ποτέ δεν είδαν τα φώτα της δημοσιότητας και το baby shower έγινε γνωστό μέσα από μία αφιέρωση που έκανε η γνωστή ηθοποιός την ίδια μέρα μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook αφιερώνοντας το τραγούδι «Thank you (Ευχαριστώ)» του BeBe Winans, σχολιάζοντας: «Θέλω έτσι δημόσια να δηλώσω ότι έχω πολύ φανταστικές φίλες....
Πολύ όμως... Για σας που έχω να δω χρόνια κι εσάς που σας ακούω ή σας βλέπω πιο συχνά, μ' έχετε κατα συγκινήσει με την αγάπη σας. This one 's for u! Play it loud! Σας αγαπώ πααααάρα πολύ... P.s See u soon... ‪#‎shhhhhh‬».

Χθες βράδυ όμως, φίλες της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, μεταξύ των οποίων και η Κατερίνα Τσάβαλου, δημοσίευσαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από το baby shower που διοργάνωσαν για την «Ροκ Πριγκίπισσα» που πρόκειται να γεννηθεί σε λίγες μέρες.

Η Πηνελόπη φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ, με το χαμόγελο να είναι συνεχώς ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Φορά ένα μαύρο ελαστικό φόρεμα που τονίζει την εννέα μηνών κοιλίτσα της, πίνει «μανταρινάδα» όπως σχολιάζουν και οι φίλες της ενώ το ροκ στοιχείο δεν λείπει από πουθενά.

Η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία σχολιάζοντας: «#Ειsυγειαν με #μανταριναδα!! @penelopeanastasopoulou #babyshower !#anastasiapadoush #letsparty #lydiacoming #k»

 shfghpoisfdupg9ueryt

Δείτε παρακάτω ακόμη δύο φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι φίλες της στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

 89 789 789 789 789 789 789 789 789 78 789 789 789 789
 89 789 789 789 789 789 789 789 789 789
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved