Δείτε ποια είναι η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που είναι ολόιδια με την κόρη της! (εικόνα)

Η γνωστή Ελληνίδα μανούλα είναι λάτρης των social media και καθημερινά ανανεώνει τον λογαριασμό της με φωτογραφίες της, είτε από τη δουλειά της, είτε από τις οικογενειακές της στιγμές με την κόρη της και τον επίσης ηθοποιό σύζυγό της.

Δείτε ποια είναι η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που είναι ολόιδια με την κόρη της! (εικόνα)

Πριν μερικές μέρες, η ίδια αναδημοσίευσε μία φωτογραφία που έφτιαξε το fan club της στο Instagram, όπου δείχνει την ίδια σε μικρή ηλικία μαζί με την κόρη της. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς η ομοιότητα είναι εκπληκτική με πολλούς να μην μπορούν να ξεχωρίσουν ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη.

745687478478456845korinthioy

Κάτω από τη φωτογραφία το σχόλιο των θαυμαστών της έγραφε: «Δεξια-Μαρια, αριστερά-Ισμηνη.. Μου πηρε λιγο χρονο να ξεχωρίσω!» ενώ η ίδια η ηθοποιός έγραψε αναφερώμενη στον σύζυγό της «Γιάννη Αϊβάζη, η μικρή Κορινθίου!».

84656u456urtyjdtyjdgjhr5y345ye5

Η Μαρία Κορινθίου αγαπά πάρα πολύ την κόρη της και φροντίζει να της αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της. Στη φωτογραφία η κόρη της Ισμήνη, είναι σε μικρή ηλικία καθώς τώρα είναι 7 ετών και η μαμά της φροντίζει να μην την εκθέτει στα φλας των φωτογράφων!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved