Δείτε που πήγε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πρωί των Χριστουγέννων με τα παιδιά του και συγκίνησε τους πάντες!

Πρωί-πρωί ο γνωστός ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ συγκίνησε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο λόγος απλά πολύ γλυκός.

Δείτε που πήγε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πρωί των Χριστουγέννων με τα παιδιά του και συγκίνησε τους πάντες!

Μαζί με τα τέσσερα του παιδιά, Μπρούκλιν, Ρόμεο, Χάρπερ και Κρουζ επισκέφθηκε το κοιμητήριο όπου αναπαύονται ο παππούς και η γιαγιά του. «Καλά Χριστούγεννα γιαγιά και παππού, μας λείπετε πολύ και ειδικά στα όχι και τόσο πια μικρά ανόητα παιδιά. Παππού, ο Κρουζ κάθεται στην αγαπημένη σου καρέκλα κάθε μέρα, ο Μπρούκλιν και η Χάρπερ επιθύμησαν τα σάντουιντς με μπέικον που έφτιαχνες γιαγιά και παππού ο Ρόμεο δεν είναι ευχαριστημένος που η Άρσεναλ είναι μπροστά στη βαθμολόγια. Μας λείπετε και σας αγαπάμε πολύ. Χαρούμε Χριστούγεννα!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς τα παιδιά του να κάθονται μπροστά από τον τάφο της γιαγιάς και του παππού!

 74

Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια από τους φίλους του έπεσαν βροχή, με τους περισσότερους από αυτούς να του λένε μπράβο που τους θυμάται και τους έχει στην καρδιά του ακόμη!

Ο παππούς του πέθανε το 2009 στην ηλικία των 83 ετών μετά από ένα ταξίδι που έκανε στη Νότιο Αφρική, ενώ η γιαγιά του πέθανε το 2013 στην ηλικία των 84 ετών! Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε τρομερή αδυναμία και στους δύο και αυτός είναι και ο λόγος που μετά τον θάνατό τους, καταρρακώθηκε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved