Κόρη πασίγνωστου ζευγαριού του Χόλιγουντ, φωτογραφίζεται γυμνή! (εικόνα)

Δεν είναι λίγες οι φορές που αυτό το κορίτσι μας έχει ξαφνιάσει. Από τη μία τα κοντοκουρεμένα μαλλιά της, από την άλλη τα εκκεντρικά τατουάζ της και τώρα η γυμνή της φωτογράφιση.

Κόρη πασίγνωστου ζευγαριού του Χόλιγουντ, φωτογραφίζεται γυμνή! (εικόνα)

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, ποζάρει ολόγυμνη φορώντας μόνο έναν σκούφο κολύμβησης στο κεφάλι. Τη φωτογραφία υπογράφει ο γνωστός Αμερικανός φωτογράφος Tyler Shields όπως αναφέρει και η ίδια άλλωστε κάτω από τη φωτογραφία της.

Η 21 έτους κόρη πασίγνωστων ηθοποιών, πριν από ένα χρόνο περίπου είχε μιλήσει δημόσια για πρώτη φορά, για τις διατροφικές διαταραχές που είχε και για την κατάθλιψη! «Στα δεκατρία μου, με σταματούσαν άνθρωποι στο δρόμο και μου έλεγαν πόσο άσχημη είμαι και πώς είναι δυνατόν δύο τόσο όμορφοι ηθοποιοί να έχουν τόσο άσχημα και «τρολ» παιδιά!».

0 890 890 890

Η Ταλούλα Γουίλις, κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, ολοκλήρωσε τη θεραπεία για την κατάθλιψη και τις διατροφικές διαταραχές που είχε και πλέον ζει με τον δικό της τρόπο, δίχως να τη νοιάζει το τι θα πουν ή τι θα γράψουν οι δημοσιογράφοι για εκείνη!

 2
 1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved