Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλά για το μωρό που περιμένει και τη γυμνή της φωτογράφιση (βίντεο)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν σήμερα (17/12) καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Ντορέτας Παπαδημητρίου «Καλημερούδια» και μίλησε για την κόρη που περιμένει και για τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε για γνωστό περιοδικό.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλά για το μωρό που περιμένει και τη γυμνή της φωτογράφιση (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της τόλμησε να κάνει κάτι που μόνο από γνωστές σταρ του εξωτερικού βλέπουμε. Φωτογραφήθηκε γυμνή μαζί με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Φώτη Μπερνάντο. Μάλιστα όπως η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλημερούδια», ζήτησε από το περιοδικό και τον φωτογράφο να μη γίνει καμία απολύτως επεξεργασία στις φωτογραφίες της, καθώς είναι περήφανη για το σώμα της όπως είναι.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον φωτογράφο γιατί δεν έχει γίνει ρετούς. Και είναι κάτι που ζήτησα για συγκεκριμένο λόγο γιατί, νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να επανέρθουμε στα κανονικά μας πράγματα και να μην κοροϊδεύουμε και τον κόσμο!».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου όμως δεν σχολίασε μόνο την φωτογράφισή της, μίλησε για το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος, πόσα τεστ εγκυμοσύνης έκανε και όλα όσα βίωσε και βιώνει μετά τη διάγνωση της εγκυμοσύνης της.

Δείτε όλα όσα είπε στα παρακάτω βίντεο!

{youtube}n4ad5hmDJOU{/youtube}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved