Απόστολος Γκλέτσος: «Και κανένα χαστούκι να φάει η κόρη μου, δεν τρέχει και τίποτα!»

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν σήμερα (8/12) καλεσμένος στο Πρωινό ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Απόστολος Γκλέτσος: «Και κανένα χαστούκι να φάει η κόρη μου, δεν τρέχει και τίποτα!»

Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει με τη 14χρονη κόρη του Βαλίσια και το πώς αντιδρά στους εφηβικούς έρωτες που μπορεί να έχει η μικρή του κόρη σε αυτή την ηλικία.

101214163712 2960

Ο δήμαρχος της Στυλίδας, ήταν ποιο αποκαλυπτικός από ποτέ και συνάμα σοκαριστικός, όταν σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για τους εφηβικούς έρωτες, απάντησε ότι και κανένα χαστούκι να φάει η κόρη του, δεν τρέχει και τίποτα.

«Στα φλερτ πάντα υπάρχει και λίγος πόνος. Θα υπάρξει αυτό το καρδιοχτύπι, μπορεί και το κλάμα. Έτσι είναι η ζωή, έτσι σφυρηλατείται ο άνθρωπος. Και κανα χαστούκι δηλαδή άμα φάει, δεν τρέπει και τίποτα. Τι να κάνουμε τώρα, δεν θα πεθάνουμε!», είπε στον δημοσιογράφο όταν τον ρώτησε για το εάν έχει σκεφτεί πώς θα αντιδράσει σε κάποια ενδεχόμενα φλερτ που μπορεί να έχει η κόρη του σε αυτή την ηλικία και συνέχισε, «Πολλοί με ρωτάνε, "δηλαδή άμα κάποιος χαστουκίσει την κόρη σου τι θα κάνεις;", θα της πω παιδί μου, ρίξτου και εσύ ένα χαστούκι να τελειώνουμε!».

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει αποκτήσει την κόρη του, από τον πρώην γάμο του με τη Μαρία Μαγγίνα. Παρόλο που δεν είναι πια μαζί, οι δυό τους εξακολουθούν να έχουν μια καλή σχέση για χάρη της κόρης τους.

Δείτε όλο το απόσπασμα από τη συνέντευξή του, στο παρακάτω βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved