Αγκαλιά με τον γιο του κοιμάται ο... (εικόνα)

Ο γιος του είναι η μεγάλη του αδυναμία και δεν διστάζει σε συνεντεύξεις του να μιλά για εκείνον με μεγάλη περηφάνια.

Αγκαλιά με τον γιο του κοιμάται ο... (εικόνα)

Πριν μερικές μέρες σε συνέντευξή του στο «The Jonathan Ross Show» που ήταν καλεσμένος είπε: «Ο μικρός μου έχει πατέρα, έναν απίστευτο πατέρα!» και συνέχισε θέλοντας να δώσει ένα τέλος στα σενάρια και τα κουτσομπολιά που δημιουργούν οι δημοσιογράφοι όσον αφορά τη μητέρα του μικρού, «Δεν αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα να μεγαλώνει χωρίς τη μητέρα του. Υπάρχουν στον κόσμο πολλά παιδιά που δεν έχουν μητέρα ή πατέρα, γιατί μπορεί να έχουν πεθάνει ή αν υπάρχουν μπορεί να τα χτυπάνε. Όταν ο γιος μου μεγαλώσει θα του πω την αλήθεια γιατί την αξίζει, αλλά δεν χρωστάω καμία εξήγηση στον κόσμο. Θα του το πω όταν κρίνω πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Στα 11 ή 12 χρόνια του. Είμαι σίγουρος 100% πως θα με καταλάβει!».

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή Κριστιάν Ροναλντο, που το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ένας καλός πατέρας που φροντίζει, αγαπά και αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο του στον μικρό Κριστιάνο.

Χθες, καληνύχτισε τους διαδικτυακούς του φίλους με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία όπως μπορείτε να δείτε που τον δείχνει να κοιμάται μαζί με τον γιο του.

ertytyr
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved