Διάσημες μαμάδες που θήλασαν δημοσίως! (εικόνες)

Η μητρότητα είναι κάτι που δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Πολλές διάσημες γυναίκες που έγιναν μαμάδες δεν ντράπηκαν να θηλάσουν δημόσια και να υποστηρίξουν με τον δικό τους τρόπο το δημόσιο θηλασμό.

Διάσημες μαμάδες που θήλασαν δημοσίως! (εικόνες)

Μερικές από αυτές τις γυναίκες, ήταν η Ζιζέλ, η τραγουδίστρια Πινκ, η Μπλέικ Λάιβλι και Μιράντα Κέρ. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους, που δημοσίευσαν οι ίδιες στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Τζέσι Τζέιμς Ντέκερ

1444337947 jessie james zoom


Δεν είναι πολύ τρυφερή φωτογραφία. Η Τζέσι Τζέιμς Ντέκερ, μοιράστηκε στις 8 Οκτωβρίου 2015 μία πολύ γλυκιά φωτογραφία όπου θηλάζει τον νεογέννητο μικρό της Έρικ Τόμας Ντέκερ. Η ίδια είχε σχολιάσει τη φωτογραφία, «Μου αρέσει να είμαι μαμά και να θηλάζω τον μικρό γιο μου!».

Μπλέικ Λάιβλι

1437071050 blake lively zoom


«Η χαρά του θηλασμού!», είχε γράψει η σύζυγος του Ράιαν Ρέινολντς, Μπλέικ Λάιβλι τον Ιούλιο του 2015 κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας ένα μοβ μαγιό και έχοντας το βλέμμα της πάνω στην κόρη της, Τζέιμς.

Ζιζέλ

1407256231 gisele bundchen zoom


«Τι θα έκανα αν δεν είχα την ομάδα ομορφιάς να με ετοιμάζει μετά από 15 ώρες πτήσης και μόνο με 3 ώρες ύπνο!», έγραψε το διάσημο μοντέλο το 2013, κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο δημοφιλές μέσο, δείχνοντάς τη να ετοιμάζεται για φωτογράφιση και να θηλάζει το μικρό της!

Τζέιμι Κίνγκ

1407256300 jaime king zoom


«Ο Τζέιμς Νάιτ, έγινε 8 μηνών. Αυτές είναι οι στιγμές για τις οποίες πρέπει να ζει μια μαμά. Ο θηλασμός δεν πρέπει να είναι ταμπού και οι μητέρες που ταϊζουν τα παιδιά τους με μπιπερό δεν πρέπει να κρίνονται».

Γκουέν Στεφάνι

1407256364 gwen stefani zoom


Η γνωστή τραγουδίστρια και μητέρα 3 παιδιών φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ελβετία, θηλάζοντας τον μικρότερο γιο της Απόλλο, τον Ιούλιο του 2014 κάτω από τις Άλπεις.

Μιράντα Κερ

1407256608 miranda kerr zoom


«Στις 6 Ιανουαρίου 2011 γέννησα τον όμορφο γιο μας, Φλιν. τον απολαμβάνουμε. Είναι ένα υγιές αγόρι. Γέννησα φυσιολογικά χωρίς παυσίπονα και επισκληρίδιο αναισθησία. Ήταν μια δύσκολη και επίπονη γέννα αλλά ο Ορλάντο ήταν μαζί μου κατά τη διάρκεια του τοκετού και με υποστήριζε», έγραψε το γνωστό μοντέλο δημοσιεύοντας τη φωτογραφία που βλέπεται θηλάζοντας τον γιο της Φλιν, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της ηθοποιό, Ορλάντο Μπλούμ.

Πινκ

1407256494 pink zoom

«Η Γουίλοου και εγώ βγήκαμε για δείπνο στο Παρίσι. Φαίνεται πώς εκείνη τρώει το καλύτερο γεύμα», έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια τον Ιούνιο του 2012 κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη δείχνει να κρατά αγκαλιά την κόρη της και να τη θηλάζει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved