Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της και ανακοίνωσε το όνομά του στο Instagram!

Ο ξανθός «άγγελος» της Victoria Secret έγινε για δεύτερη φορά μαμά στις 5 Νοεμβρίου και το χαρμόσυνο γεγονός τότε είχαν επιβεβαίωσει άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας στο αμερικάνικο περιοδικό USmagazine.

Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της και ανακοίνωσε το όνομά του στο Instagram!

Το 31χρονο μοντέλο, εδώ και ένα μήνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχει κοντά της τον νεογέννητο μικρό της και τον 5χρονο γιο της Τόμπιν που έχει ξετρελαθεί με τον μικρό του αδερφό.

kourkoba

Η Καρολίνα Κούρκοβα επέλεξε ένα μήνα μετά τη γέννηση του μωρού της να δημοσιεύσει για πρώτη φορά φωτογραφία του και να ανακοινώσει ταυτόχρονα και το όνομά του. Έτσι η γνωστή μαμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τα πατουσάκια του μωρού, όπου είναι καλυμμένο με ένα σεντονάκι που αναγράφει την ημερομηνία της γέννησης του (5/11/15), με τη μαμά να σχολιάζει, «Γνωρίστε τον κύριο Νόα Λι Ντρούρι-Κούρκοβα!».

64564564564

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε δημοσιεύσει και ένα κολάζ φωτογραφιών με τον μεγαλύτερο γιο της Τόμπιν, όπου όπως αποκάλυψε και στο σχόλιό της, τον έχει λίγο παραμελημένο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες καθώς θηλάζει 24/7 το μωρό της οικογένειας.

6756757856785

Να σας θυμίσουμε ότι με μια φωτογραφία στο δημοφιλές μέσο είχε ανακοινώσει και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved