Δείτε πώς γιόρτασαν την ημέρα των Ευχαριστιών οι διάσημοι σταρ! (εικόνες)

Η Ημέρα των Ευχαριστιών ή αλλιώς Thanksgiving, είναι μια ετήσια παραδοσιακή γιορτή που γίνεται στη Βόρεια Αμερική. Η πρώτη γιορτή των ευχαριστιών εορτάστηκε στα τέλη του 16ου αιώνα σε περιοχές του σημερινού Καναδά και από τις αρχές του 17ου αιώνα ο γιορτασμός άρχισε να γίνεται και σε περιοχές των σημερινών ΗΠΑ.

Δείτε πώς γιόρτασαν την ημέρα των Ευχαριστιών οι διάσημοι σταρ! (εικόνες)

Έτσι λοιπόν, χθες τα δημοφιλή μέσα Facebook, Twitter και Instagram γέμισε με φωτογραφίες διάσημων σταρ που γιόρτασαν την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Η οικογένεια Καρντάσιαν, για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό ήταν ολοκληρωμένη καθώς στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι αδερφές Καρντάσιαν φαίνεται να είναι μαζί τους ο Σκοτ Ντίσικ, ο εν διαστάσει σύζυγος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, καθώς και η "Κέιτλιν" (Μπρους Τζένερ).

KIM
1kardasian

Το ίδιο έκανε και η Μαράια Κάρεϊ. Η διάσημη τραγουδίστρια όμως και ο δημοφιλής σύζυγός της Νικ, με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών βρέθηκαν και γιόρτασαν μαζί με τα παιδιά τους. Αν και χώρισαν κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες στη φωτογραφία φαίνονται να είναι χαρούμενοι και να διασκεδάζουν μαζί με τα μικρά δίδυμά τους.

MARIAH

Οικογενειακά γιόρτασε και η Γκουίνεθ Πάλτροού όπου έσπευσε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία όπου ευχόταν σε όλους «Χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών!»

1gouineu paltrow

Η Κρίσι Τέιγκεν, με την κοιλίτσα φουσκωμένη μαγειρεύει μαζί με τον τραγουδιστή σύζυγό της για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Δείτε τους στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η μέλλουσα μαμά στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, ήταν μία από τις διάσημες μαμάδες-γυναίκες που στόλισε το σπίτι της γιορτινά και μαγείρεψε την γαλοπούλα.

1kathrinzeta
1kathrin

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε, την φωτογραφία που δημοσίευσε στο δημοφιλές μέσο η Τζένιφερ Λόπεζ, όπου και αυτή με αυτό τον τρόπου ευχήθηκε σε όλους τους φίλους της, ευτυχισμένη Ημέρα των Ευχαριστιών!

1jjlo

Δείτε εδώ πώς γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών η Μαρία Μενούνος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved