Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: «Εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε το μωρό μας, τη Μαρινούλα μας!»

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται για το εορταστικό τεύχος Δεκεμβρίου του Madame Figaro και εξομολογείται το πώς είναι η ζωή της με τον άνδρα της ζωής της Μακη Παντζόπουλο, με τη μικρή Μαρίνα που ολοκλήρωσε τον έρωτά τους και τα τρία της παιδιά.

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: «Εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε το μωρό μας, τη Μαρινούλα μας!»

«Η ζωή μου μέχρι σήμερα μου έχει αφήσει μόνο όμορφες αναμνήσεις και ένα πολύ όμορφο σήμερα – δε μένω στις δυσκολίες, αν και βεβαίως υπήρξαν πολλές. Όχι, αυτό που ζω τώρα... δεν ξέρω... δε φτάνουν τα λόγια για να το περιγράψω...» παραδέχεται η Ελένη Μενεγάκη και συνεχίζει δίνοντας απάντηση στο πώς μπορεί να συνδυάζει τη μητρότητα με την εργασία και πώς είναι ως μαμά!

156366

«Εδώ τα βγάζουν πέρα γυναίκες με πολύ πιο δύσκολη καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα, δε θα τα βγάλω πέρα εγώ; Αλίμονο! Είναι ίσως λίγο πιο πιεστικά, αλλά κι αυτό εξαρτάται από τις επιλογές και τις προτεραιότητές σου. Προφανώς κανείς δε με ανάγκασε να κάνω κι άλλο παιδί. Και εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε το μωρό μας, τη Μαρινούλα μας, και ευχαριστούμε το Θεό που τα καταφέραμε. Αυτό το «δώρο» είναι χίλιες φορές πιο σημαντικό από οποιεσδήποτε άλλες πρόσκαιρες δυσκολίες»!

156365

Η 46χρονη Ελένη, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μιλά και για αυτό που της λείπει περισσότερο από τη ζωή της που δεν είναι άλλο από τον "χρόνο". «Αυτό που χρειάζομαι και κυνηγάω πιο πολύ στη ζωή μου είναι ο χρόνος. Δε μου φτάνει ο χρόνος για όλα όσα πρέπει να κάνω κάθε μέρα, πράγματα για τα οποία πρέπει να έχω και δυνάμεις και ενέργεια και κέφι, όπως κάθε γυναίκα. Όλες δεν ψάχνουμε περισσότερο δημιουργικό χρόνο για την οικογένειά μας, τα παιδιά μας, το σύντροφό μας, τους φίλους μας, τη δουλειά, τις υποχρεώσεις μας; Λίγο χρόνο για εμάς; Μια στάλα ηρεμίας χωρίς να μας βομβαρδίζουν οι καθημερινές έγνοιες, τα άγχη, όλα όσα τρέχουμε να προλάβουμε; Αυτό έχω ανάγκη κι εγώ».

Η Ελένη Μενεγάκη, διανύει σίγουρα μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved