Διάσημος μπαμπάς προσπαθεί να αλλάξει την πάνα της κόρης του (εικόνα)

Είναι από τους μοναδικούς διάσημους μπαμπάδες που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρυφερές στιγμές με τη μονάκριβη κόρη του.

Διάσημος μπαμπάς προσπαθεί να αλλάξει την πάνα της κόρης του (εικόνα)

Όπως η παρακάτω φωτογραφία που θα δείτε, που τον δείχνει να προσπαθεί να αλλάξει την πάνα της μικροσκοπικής κόρης του και από τη γκριμάτσα του καταλαβαίνουμε ότι έμαθε από «πρώτο χέρι» τι πάει να πει «Αλλάζω πάνα».

768567iktujm

Φαίνεται πώς ο διάσημος ηθοποιός έχει πάρει στα σοβαρά το νέο του ρόλο και φροντίζει να περνά αρκετό χρόνο μόνος με την κόρη του, όταν η επίσης ηθοποιός σύζυγός του είναι στη δουλειά.

Απολαμβάνει και τα καλά της πατρότητας, φιλιά, χάδια, ατελείωτες αγκαλιές, αλλά και τα κακά της, όπως αλλαγή πάνας και γουλιές σε ανύποπτο χρόνο. Δείτε παρακάτω τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram όπου η μικρή Τσάρλι Μέι, λερώνει τον μπαμπά της ενώ την έχει αγκαλιά.

78567iukjt7ku
67uryjrtyujr67

Είναι όμορφο να βλέπεις πώς ακόμη και τα διάσημα ζευγάρια και δη οι μπαμπάδες τολμούν να τσαλακώνουν την εικόνα τους και να δείχνουν ότι έχουν ενεργό ρόλο στην οικογένειά τους και στη φροντίδα των παιδιών τους. Και ο γοητευτικός Ντέιβ Ανάμπλ είναι ένας από αυτούς.

Ο Ντέιβ και η Οντέτ Ανάμπλ, υποδέχτηκαν τη μικρή τους στις 10 Σεπτεμβρίου και από τότε διανύουν τις ωραιότερες μέρες της ζωής τους.

1441908252 odette annable dave annable zoom
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved