Χρυσός ολυμπιονίκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς (εικόνα)

Είναι επίσημο! Ο χρυσό ολυμπιονίκης και η αρραβωνιαστικιά του θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Χρυσός ολυμπιονίκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς (εικόνα)

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο που μας πέρασε και δημοσιοποίησαν τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης νωρίς την Τετάρτη (19/11).

michael-phelps-600x600

«Ανακαλύψαμε πριν 8 εβδομάδες ότι περιμένουμε μωράκι. Σήμερα, στην 12η εβδομάδα μάθαμε ότι είναι αγόρι!!», έγραψε ο Αμερικανός πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Μάικλ Φέλπς.

Ο Φελπς και η αρραβωνιαστικιά του Νικόλ Τζόνσον, στη φωτογραφία που δημοσίευσε, ποζάρουν με φόντο μια πισίνα κρατώντας ένα μικροσκοπικό αγορίστικο μαγιό έχοντας τα αρχικά ΜΡ (Michael Phelps).

Michael-Phelps-Nicole-Johnson-Engagement-Pictures

Η πρώην Μις Καλιφόρνια, δημοσίευσε εξίσου τη φωτογραφία στον δικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Είμαι στη 12τη εβδομάδα και στην 5η μέρα της εγκυμοσύνης μου. Μόλις σήμερα μάθαμε ότι είναι αγόρι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι!».

Ο Φέλπς και η Τζόνσον είναι 30 ετών και οι δύο και έβγαιναν μαζί από το 2007. Το 2011 χώρισαν και τελικά έσμιξαν ξανά το 2014.

070514143603 3224

Τι και αν ο χρυσός κολυμβητής έχει κατακτήσει 18 χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και 2 χάλκινα και πολλά παγκόσμια ρεκόρ. Ένα μωρό είναι πολυτιμότερο από ο,τιδήποτε άλλο. Και για τον Φέλπς αυτό το μωρό θα είναι το πολυτιμότερο «χρυσό» από όλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved