Πασίγνωστη ηθοποιός ντυμένη Wonder Woman, θηλάζει το μωρό της (εικόνα)

Η διάσημη μαμά είναι υπέρμαχος του δημόσιου θηλασμού και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν με πολλές φωτογραφίες της. Πάει κάπου το μυαλό σας;

Πασίγνωστη ηθοποιός ντυμένη Wonder Woman, θηλάζει το μωρό της (εικόνα)

Η αγαπημένη ηθοποιός πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και κάθε τόσο μοιράζεται με τους θαυμαστές στιγμές από την καθημερινότητα της. Από πολύ νωρίς τάχθηκε υπέρ του δημόσιου θηλασμού και συχνά ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες την ώρα που θηλάζει, ακόμα και όταν είναι στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού.

Μάλιστα, όταν κάποιοι μίλησαν επικριτικά για αυτή της την ενέργεια, απάντησε μέσα από συνέντευξή της λέγοντας: «Στενοχωρήθηκα πολύ όταν το άκουσα. Είμαστε άνθρωποι και ξαφνικά δε μπορούμε να βλέπουμε μία γυναίκα να θηλάζει; Μου φαίνεται τρελό! Για μένα ο θηλασμός είναι όχι μόνο κάτι πανέμορφο αλλά και αναγκαίο!»

rtyrtur6785463454567rtyjghjm

Αυτή τη φορά, η Αλίσα Μιλάνο με αφορμή το Halloween μοιράστηκε μαζί μας μια περσινή της φωτογραφία, όπου ντυμένη ως Wonder Woman, θηλάζει το 4ον μηνών τότε, δεύτερο μωράκι της. Η ίδια απλά σχολίασε τη φωτογραφία της με το hastag #tbt (Το «Trhowback Thursday», χρησιμοποιείται όταν κάποιος χρήστης ανεβάζει μια φωτογραφία στα social media, που είναι παλιά την ημέρα Πέμπτη) και το hastag «Φυσιολογικός θηλασμός».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved