Δείτε φωτογραφίες από το baby shower της Κιμ Καρντάσιαν

Από την Κιμ Καρντάσιαν σίγουρα περιμέναμε κάτι πιο εντυπωσιακό από αυτό το baby shower party καθώς έτσι μας έχει συνηθίσει.

Δείτε φωτογραφίες από το baby shower της Κιμ Καρντάσιαν

Άλλωστε αυτό είχε κάνει στο baby shower της μικρής Νορθ. Στις 2 Ιουνίου 2014 η για πρώτη φορά μαμά Κιμ, διοργάνωσε το baby shower στην αυλή του σπιτιού της στο Beverly Hills και όλοι της οι καλεσμένοι, μικροί και μεγάλοι, φορούσαν στεφάνια λουλουδιών στο κεφάλι τους.

ca44f6306e5a9bda4371b58016692deb
αρχείο λήψης

Αυτή τη φορά όμως, το babyshower έγινε βράδυ και όλοι οι καλεσμένοι, όσο απίστευτο και αν ακούγετε, φορούσαν ριγέ πυτζάμες. Ανάμεσα στους καλεσμένους, όπως και την πρώτη φορά άλλωστε ήταν και η Μαρία Μενούνος, που δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

DFSDFSDF
MENOYNOS

Το ίδιο έκανε και η αδερφή της μέλλουσας μαμάς, Κλόε Καρντάσιαν, που δημοσίευσε στο δημοφιλές μέσο, μια φωτογραφία όπου είναι και οι πέντε αδερφές Καρντάσιαν μαζί.

KLOE

Η γνωστή τηλεπερσόνα δεν δημοσίευσε καμία φωτογραφία ωστόσο στον δικό της λογαριασμό στο instagram ούτε από το baby shower ούτε από τη μικρή Νορθ που ντύθηκε Μονόκερως για τη γιορτή του Halloween.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved