Αποστόλης Τότσικας: Όλα όσα αποκάλυψε για την πρώτη μέρα με τα δίδυμα στο σπίτι (βίντεο)

Για πρώτη φορά τηλεοπτικά ο ευτυχής μπαμπάς Αποστόλης Τότσικας εμφανίστηκε στο πρωινό του ΑΝΤ1 και μίλησε μεταξύ άλλων για τα δίδυμα μωράκια του και τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη.

Αποστόλης Τότσικας: Όλα όσα αποκάλυψε για την πρώτη μέρα με τα δίδυμα στο σπίτι (βίντεο)

Χθες ανέβασαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μια πολύ γλυκιά φωτογραφία καθώς τα πήραν από το μαιευτήριο. Και οι δύο ήταν αρκετά διακριτικοί μετά τη γέννα των μωρών τους μιας και πέρασαν δύσκολες στιγμές αφήνοντας πίσω στο μαιευτήριο τα μικρά πρόωρα διδυμάκια τους.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός πρώτα γεννήθηκε η κόρη του 1.750γρμ. και λίγα λεπτά αργότερα ο γιος του 1.500γρμ. Γνώριζαν ότι τα μωρά θα παραμείνουν στη θερμοκοιτίδα μιας και γεννήθηκαν στον 70 μήνα της κύησης. Το ζευγάρι πήγαινε καθημερινά να δει τα νεογέννητα για τουλάχιστον δύο ώρες, τόσο δηλαδή όσο τους επέτρεπαν και οι μαίες να μείνουν κοντά τους.

Ως κλασσικός «χαζομπαμπάς», μίλησε για τις πρώτες ώρες που πέρασαν μαζί τους στο σπίτι, τι έκανε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του και απάντησε μεταξύ άλλων αν φροντίζει τα παιδιά και αν ξενυχτάει!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved