Υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ποζάρει αγκαλιά με τη μαμά του στην εφηβεία (εικόνα)

Οικογενειάρχης, τρυφερός μπαμπάς και διεκδικητικός σαν άνθρωπος. Ό,τι και αν κάνει πάντα γίνεται πρώτη είδηση μιας και απασχολεί τους Έλληνες δημοσιογράφους, είτε ως πολιτικός είτε ως σύζυγος και πατέρας.

Υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ποζάρει αγκαλιά με τη μαμά του στην εφηβεία (εικόνα)

Πριν από αυτόν όμως το ενδιαφέρον μονοπωλούσε η εξίσου γνωστή σύζυγός του.Όμορφη, κομψή και πάντα στο πλάι του αποδεικνύοντάς μας το πόσο δεμένη οικογένεια είναι. Εξάλλου ο τέως Υπουργός προέρχεται από μία αγαπημένη και μεγάλη οικογένεια. Είναι ο βενιαμίν, καθώς έχει δύο μεγαλύτερα αδέρφια. Στην παρακάτω εικόνα θα τον δείτε αγκαλιά με την με την μητέρα του και τους δύο αδερφούς του σε μία παλαιότερη φωτογραφία από τα χρόνια της εφηβείας του.

127cd-soi-adoni 3

Όπως μπορείτε να δείτε και ιδίοις όμμασι δεν έχει αλλάξει καθόλου, αν εξαιρέσετε τα λίγα κιλά που έχει πάρει.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από το 1993 που οι γονείς του απεβίωσαν ανέλαβε τη διεύθυνση των εκδόσεων «Γεωργιάδης-Βιβλιοθήκη των Ελλήνων» ενώ από το 2000 παρουσιάζει στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή υπό τον τίτλο Ελληνική Αγωγή. Μάλιστα για την παρουσία του τόσο στη δική του εκπομπή όσο και σε άλλες ως καλεσμένος, ο γιος του Περσέας τον είχε συμβουλέψει να μη φωνάζει πολύ.

Με την Ευγενία Μανωλίδου παντρεύτηκαν στις 22 Ιουνίου του 2009 με την οποία απέκτισαν δυο γιους, τον Περσέα, 10 ετών σήμερα και τον Αλκαίο, ενός έτους. Ωστόσο στέκεται ως πατέρας και για τα δύο παιδιά της συζύγου του, που έχει αποκτήσει από προηγούμενο γάμο της. Τα αγαπά εξίσου το ίδιο.

adonisv 350 512 3

«Είμαι χαζομπαμπάς από τη φύση μου! Απλά δεν μένω και πάρα πολύ στο σπίτι για να μην υπερβάλλω. Εγώ φεύγω το πρωί και γυρνάω το βράδυ. Αλλά τα Σαββατοκύριακα που είμαι σπίτι ό,τι χρειαστεί το κάνω!», δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξη του και συνέχισε, «Αν μεγάλωνα εγώ τα παιδιά θα τα είχα καταστρέψει γιατί θα τους έκανα όλα τα χατίρια. Εμένα ο γιος μου με κάνει ό,τι θέλει!», αναφερόμενος στον Περσέα.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις προσωπικές στιγμές του Άδωνι Γεωργιάδη με την οικογένειά του.

eugenia2 2
80973 3
icemax 926 8187b249436f400ed10d181a964bcb10 3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved