Δείτε τις «άγνωστες» κόρες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Ο πολιτικός βίος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι γνωστός από την 30χρονη  ενασχόλησή του με τα κοινά. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την προσωπική του ζωή την οποία φρόντισε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε τις «άγνωστες» κόρες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, έχει μεγάλη αδυναμία στις τρεις γυναίκες της ζωής του:την Ελίνα, τη Ρένα και την Ιωάννα.

Η Ελίνα Μεϊμαράκη, η μεγαλύτερη κόρη του κ. Μεϊμαράκη , είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του. Σπούδασε Κοινωνιολογία και στη συνέχεια προχώρησε στο μεταπτυχιακό της στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία.

Η μικρότερη κόρη ,η Ρένα, αποτελεί και την αδυναμία του προέδρου της ΝΔ, καθώς είναι το ...στερνοπούλι του. Σπουδάζει Επικοινωνία στο Deere και είναι ανεπίσημη συνεργάτης του πατέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο πρόσφατη φωτογραφία του κ. Μεϊμαράκη με μία από τις κόρες του, ήταν διά χειρός Ντόρας Μπακογιάννη, που τους απαθανάτισε σε μια χαλαρή στιγμή στα Χανιά.

meimar koreshju
fvto

Η σύζυγος του Β. Μεϊμαράκη, Ιωάννα Κολοκοτά, κόρη της γνωστής ηθοποιού Νίτσας Μαρούδα, είναι το καταφύγιό του, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει. Αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και στέκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του.

vaggelismmm
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved