Εφηβη κόρη πασίγνωστου ηθοποιού είναι και επίσημα μοντέλο

Η 15χρονη κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού είναι και επίσημα μοντέλο πια. Η ίδια έκλεισε συμφωνία με ένα από τα γνωστότερα πακτορεία μοντέλων, όπου μεταξύ άλλων «εργάζονται» και άλλες κόρες επωνύμων, όπως οι Lily-Rose Depp και Brooklyn Beckham.

Εφηβη κόρη πασίγνωστου ηθοποιού είναι και επίσημα μοντέλο

Όμως, δεν είναι η μοναδική της ενασχόληση καθώς η διάσημη μικρή από νωρίς έδειξε ότι διαθέτει πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Εκτός λοιπόν από την ενασχόλησή της με τη μόδα, δηλώνει ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το έκανε το 2007 στην ταινία I Am Legend ενώ συμμετείχε και στην ταινία Kit Kittredge: An American Girl, αποσπώντας το βραβείο της Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Καλλιτέχνιδας για την ερμηνεία της.

Και οι διακρίσεις για την 15χρονη συνεχίζονται. Το 2010 κυκλοφόρησε το άλμπουμ της "Whip My Hair" που «σκαρφάλωσε» στο νούμερο 11 του Billboard Hot 100.

Εκτός από πολυτάλαντη η Γουίλοου Σμιθ, κόρη των ηθοποιών Γουίλ Σμιθ και Τζέιντα Πίνκερ Σμιθ, έχει και περίεργα γούστα. Όπως για παράδειγμα η εμμονή της με τα φίδια, αφού έχει περίπου 10 και μάλιστα κοιμάται με αυτά τυλιγμένα επάνω της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Γουίλοου πήρε τον πρώτο βόα σφιγκτήρα το 2008, όταν ήταν μόλις 7 ετών. Ο θηλυκός βόας που ονομάστηκε Beauty, έγινε η αδυναμία της οικογένειας και η μαμά αναφέρει ότι κατάφερε να ξεπεράσει το φόβο της για τα φίδια με αυτό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved