Διάσημη ηθοποιός εξομολογείται για πρώτη φορά: «Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι κάτι τρομακτικό!»

Είναι διάσημη, όμορφη και ποτέ τα προσωπικά της δεν έχουν απασχολήσει τον τύπο. Προσπαθεί όσο μπορεί να κρατά χαμηλό προφίλ και αυτός είναι και ο λόγος που τόσο η εγκυμοσύνη της όσο και η γέννηση της κόρης της τον περασμένο Δεκέμβρη έγιναν κρυφά.

Διάσημη ηθοποιός εξομολογείται για πρώτη φορά: «Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι κάτι τρομακτικό!»

Όταν η ίδια θέλησε, αποκάλυψε ότι είναι έγκυος μέσα από την πρόκληση του παγωμένου κουβά. Το ίδιο συνέβη και με τη γέννηση της μικρής της. Όλοι έμαθαν ότι γέννησε μετά από φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού People μαζί με τον σύζυγό της. Ωστόσο από τότε έχουμε να ακούσουμε νέα της.

Μάλιστα τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, διέγραψαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Τώρα, εννέα μήνες μετά τη γέννηση της μικρής Κάγια, η 25χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι είχε επιλόχειο κατάθλιψη, στην τηλεοπτική εκπομπή « Live! with Kelly and Michael» όπου ήταν καλεσμένη.

-------------------------------------------------------------------------------------------------- 1

«Ειλικρινά μπορώ να ταυτιστώ. Πολλές γυναίκες στον κόσμο περνούν ό,τι πέρασα και εγώ. Ωστόσο όταν ακούς για επιλόχειο κατάθλιψη, στο μυαλό σου έρχεται "Νιώθω αρνητικά συναισθήματα για το παιδί μου; ή Θέλω να τραυματίσω το παιδί μου", κάτι που εγώ δεν ένιωσα ποτέ. Κάποιες γυναίκες ίσως νιώθουν όλα τα παραπάνω αλλά εγώ δεν σκέφτηκα τόσο αρνητικά ποτέ για το παιδί μου. Απλά αυτό που πέρασα ήταν τρομακτικό!» και συνέχισε, «Οι γυναίκες που έχουν επιλόχειο κατάθλιψη, πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνες και πρέπει να ζητούν άμεσα ιατρική βοήθεια!».

-------------------------------------------------------------------------------------------------- 2

Η Χέιντεν Πανετιέρ είναι αρραβωνιασμένη με τον μποξέρ Βλάντιμιρ Κλίτσκο και έχουν αποκτήσει μαζί το πρώτο τους παιδάκι στις 9 Δεκεμβρίου 2014. Η ίδια παρά το γεγονός ότι πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο έχοντας επιλόχειο κατάθλιψη εξέφρασε την επιθυμία της μια μέρα να αποκτήσει πολλά παιδιά, όπως έχει ονειρευτεί.

------------------------------------------------------------------------------0o8i7ytnb
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved