Ο Άγγελος και η Βαρβάρα Χαριστέα βάφτισαν την κόρη τους (εικόνα)

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Άγγελος Χαριστέας και η όμορφη σύζυγός του Βαρβάρα, βάφτισαν χθες Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου το δεύτερο κοριτσάκι τους, τη νεοφώτιστη Ελένη, στον Ιερό Ναό του Προφήτη-Ηλία στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Ο Άγγελος και η Βαρβάρα Χαριστέα βάφτισαν την κόρη τους (εικόνα)

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Ιωάννα Λίλη μαζί με τα δύο της παιδιά και ο Χάρης Σιανίδης, όπου έσπευσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η Ιωάννα Λίλη, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία σχολιάζοντας: «Πολύ - πολύ καλημέρα σας!!! Φωτογραφία από την τέλεια βάφτιση της μικρής κούκλας Ελένης,το δεύτερο κοριτσάκι της αγαπημένης οικογένειας του Άγγελου και της Βαρβάρας Χαριστέα στον Ιερό Ναό του Προφήτη-Ηλία στην Πυλαία!!!! Να σας ζήσουν τα όμορφα κορίτσια σας!!!Να είναι γερά-ευτυχισμένα και καλότυχα!!!»

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------0980-80-90- 1

Ενώ ο Χάρης Σιανίδης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό την παρακάτω φωτογραφία σχολιάζοντας: «Να σου ζήσει η μικρη Ελενη αγαπημένε μου φιλε!».

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------0980-80-90- 2

Το ζευγάρι έχει ακόμη μία κόρη, την πεντάχρονη Καλλιόπη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved