Κέιτ Μίντλετον: Φούντωσαν οι φήμες για τρίτη εγκυμοσύνη. Δείτε τη φωτογραφία που την καίει!

Πριν λίγο καιρό είχαν βγει κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον να είναι για τρίτη φορά έγκυος.

Κέιτ Μίντλετον: Φούντωσαν οι φήμες για τρίτη εγκυμοσύνη. Δείτε τη φωτογραφία που την καίει!

Ωστόσο, κανείς από το παλάτι ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες. Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της μικρής της πριγκίπισσας Σάρλοτ, η Κέιτ εμφανίστηκε δημόσια και φάνηκε από τη «γλώσσα» του σώματός της ό,τι κάτι έκρυβε.

Η 33χρονη Δούκισσα πριν τρεις μέρες επισκέφτηκε τις γυναικείες φυλακές HMP Send κοντά στο Woking του Surrey και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί με γυναίκες κρατούμενες που βρίσκονται εκεί λόγω του εθισμού τους στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

--------------------------------------------------------------------------------keit1

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό ΟΚ, καθ' όλη την διάρκεια της επίσκεψής της στις φυλακές, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η σικάτη Κέιτ κρατούσε τα χέρια της κοντά στην κοιλιά της, σαν να ήθελε να κρύψει κάτι. Αν πάλι χρειαζόταν να χρησιμοποιήσει το ένα της χέρι, το άλλο το κρατούσε κοντά στην κοιλιά της. Όπως ανέφερει και το εν λόγω δημοσίευμα, οι κινήσεις της ήταν «στρατηγικά» προμελετημένες.

---------------------------------------------------------------------------------------------keit3
---------------------------------------------------------------------------------------keit2

Όπως είναι φυσικό, αυτές οι φωτογραφίες ήταν η αιτία να αναζωπυρώσουν για ακόμη μια φορά οι φήμες που τη θέλουν να κυοφορεί το τρίτο της παιδάκι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved