Έγκυος στο τρίτο της παιδί διάσημη μανούλα! (εικόνα και βίντεο)

Έγκυος στο τρίτο της παιδάκι και η χαρά της οικογένειας είναι μεγάλη. Η διάσημη μανούλα και γόνος επιχειρηματικής οικογένειας ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο μέσα από μια φωτογραφία και ένα βίντεο που δημιούργησε.

Έγκυος στο τρίτο της παιδί διάσημη μανούλα! (εικόνα και βίντεο)

Αρχικά ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram και το Facebook, παρακινώντας όλους τους χρήστες να δουν το βίντεο για να μάθουν το «μυστικό» της.

«Έχω μερικά εκπληκτικά νέα να μοιραστώ μαζί σας. Διαβάστε περισσότερα στο site μου, δείτε το βίντεο και μάθετέ τα!», έγραψε η 33χρονη εγκυμονούσα μαμά.

---------------------------------------------------------------------------------------------098765r

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί η κόρη του επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα επιστράτευσε τα δύο μικρότερα παιδιά της να τη βοηθήσουν ώστε να κάνει την ανακοίνωση του τρίτου της παιδιού ξεχωριστή.

Η τετράχρονη κόρη της, Αραμπέλα Ρόουζ, όπως μπορείτε να δείτε κρατά τον αριθμό ένα και φωνάζει «μωρό Νο1», ο δίχρονος Τζόσεφ κρατά τον αριθμό δύο και φωνάζει «μωρό Νο2» και η πανευτυχής μαμά κρατώντας τον αριθμό τρία κοντά στην κοιλιά της φωνάζει «μωρό Νο3».

Φαίνεται όμως πώς ευτυχισμένη για το τρίτο μωράκι είναι μόνο η μαμά, μιας και όταν ρωτά τη μικρή Αραμπέλα για το εάν είναι χαρούμενη κουνά καταφατικά το κεφάλι εν αντιθέσει με τον αδερφό της που φώναξε με χαρά «Όχι!».

Η Ιβάνκα Τράμπ, είναι το μεγαλύτερο από τα 5 παιδιά του Ντόναλντ Τράμπ, είναι Αντιπρόεδρος του The Trump Organization και είναι παντρεμένη από το 2009 με τον εξίσου μεγαλοεπιχειρηματία Τζάρεντ Κουσνερ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved