Τα δίδυμα αγόρια διάσημης ηθοποιού βγάζουν δόντια. Δείτε τι έκανε ώστε να τα ανακουφίσει! (εικόνα)

Όπως όλες οι μαμάδες έτσι και εκείνη δεν γίνεται να μην περάσει τις δύσκολες στιγμές που έχουν τα παιδιά. Μία από αυτές είναι τα νεογιλά δοντάκια και ο επίμονος πόνος που δημιουργούν κατά την εμφάνισή τους.

Τα δίδυμα αγόρια διάσημης ηθοποιού βγάζουν δόντια. Δείτε τι έκανε ώστε να τα ανακουφίσει! (εικόνα)

Η διάσημη ηθοποιός αυτό το διάστημα περνάει δύσκολα όπως ανέφερε και στο μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς τα παιδιά της βγάζουν δόντια και γκρινιάζουν πάρα πολύ.

Ωστόσο εκείνη και ο σύζυγός της βρήκαν μία εκπληκτική λύση που μάλιστα ηρεμεί τα παιδιά της από τον πόνο και τη μοιράστηκε μαζί με τους διαδικτιακούς της φίλους. Ποια είναι αυτή; Ένα χάρτινο κουτί. Ναι, καλά διαβάζετε!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------23erf

Η Ζόε Σαλντάνα και ο σύζυγός της Μαρκ Περεγκο, πήραν ένα χάρτινο κουτί και ένα κοντάρι σκούπας και τα μετέτρεψαν σε ένα πειρατικό καράβι. «Είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει ένα χάρτινο κουτί, ένα κοντάρι και αρκετή φαντασία σε δυο μικρά παιδιά», έγραψε η πρωταγωνίστρια του Σταρ Τρεκ και συνέχισε, «Τα αγόρια μου βγάζουν δόντια και πονάνε πάρα πολύ. Αυτό σημαίνει ότι τα επίπεδα γκρίνιας στο σπίτι είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Μάρκο, είχε τη φαεινή ιδέα να τους φτιάξει αυτό το πειρατικό καράβι. Τα αγόρια το λάτρεψαν. Από τη στιγμή που θα τα βάλουμε μέσα στο κουτί ηρεμούν απίστευτα γρήγορα. Τραβάμε και σέρνουμε σε όλο το σαλόνι το κουτί μαζί με τα παιδιά που είναι μέσα σε αυτό!».

Αλήθεια εσείς έχετε κάνει κάτι αντίστοιχα τρελό ώστε να ηρεμήσετε τα παιδιά σας; Αφήστε την απάντησή σας παρακάτω!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved