Αυτή είναι η νέα φωτογραφία της Νορθ, που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, είναι στο προσκήνιο από τη στιγμή της γέννησής της τον Ιούνιο του 2013.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία της Νορθ, που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Σε αυτά τα δύο χρόνια της ζωής της έχει εμφανιστεί με συνολάκια που υπογράφουν οι μεγαλύτεροι οίκοι της μόδας, έχει κάτσει στην πρώτη σειρά σε fashion show της Vogue και ό,τι και αν κάνει απασχολεί τον εγχώριο και τον διεθνή Τύπο.

Αν θυμόσαστε οι τελευταίες φωτογραφίες που είδαμε από τη Νορθ, ήταν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της, που απολάμβανε το παιχνίδι με τα κύματα παρέα με τα ξαδέρφια της και παιδιά της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Μόλις χθες όμως η εγκυμονούσα μαμά της, Κιμ, δημοσίευσε ακόμη μία χαριτωμένη φωτογραφία της δίχρονης μικρούλας και αυτή τη φορά σε πόζα που δεν την έχουμε ξαναδεί.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1234567890

Η Νορθ, εκτελεί χρέη φωτογράφου. Φορώντας παρόμοια ρούχα με τη μαμά της στις αποχρώσεις του nude και κρατώντας μία φωτογραφική μηχανή η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν τη φωτογραφίζει και εκείνη σχολιάζει, «Η προσωπική μου φωτογράφος!». Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved