ΕΣΠΑ 2015-2016: Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων γονέων δόθηκε σήμερα από την ΕΕΤΑΑ καθώς έγιναν γνωστά τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς.

ΕΣΠΑ 2015-2016: Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς

Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα εδώ!

Πριν από λίγο αναρτήθηκε η ειδική εφαρμογή για τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2015 - 2016. Τα παιδιά που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ανέρχονται στα 81.003 ενώ έγιναν 106.885 εγκυρές αιτήσεις στο σύνολο των 121.683 αιτήσεων.

Οι μητέρες έχουν τη δυνατότητα να εγγράψουν τα τέκνα τους από την 14/9/2018 μέχρι και τις 18/9/2015. Στην περίπτωση μη προσέλευσης των ωφελουμένων μητέρων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, οι Δομές ενημερώνουν την ΕΕΤΑΑ.

Για κάθε τέκνο ωφελούμενης μητέρας, η ΕΕΤΑΑ εκδίδει «Εντολή Τοποθέτησης», η οποία χορηγείται στις ωφελούμενες και διαβιβάζονται σε αυτές μέσω των Δομών, όπου τοποθετούνται τα τέκνα τους.

Ως εκ τούτου, οι ωφελούμενες με την εγγραφή του τέκνου τους θα παραλαμβάνουν από τη Δομή, το πρωτότυπο της «Εντολής Τοποθέτησης» και θα υπογράφουν το «Συνοδευτικό Έντυπο Εντολών Τοποθέτησης (Παρουσιολόγιο)» του μηνός Σεπτεμβρίου 2015.

Οι Φορείς έχουν την υποχρέωση να αποστείλουν στην ΕΕΤΑΑ, κατά ένταξη των ωφελούμενων στο πρόγραμμα (με την υπογραφή της εντολής τοποθέτησης) και κατά την αποχώρησή τους, όποτε και αν αυτή συμβεί, συμπληρωμένα τα ερωτηματολόγια, που θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες ωφελούμενους με σκοπό τη συλλογή των απαιτούμενων δεδομένων τους, στη βάση των οποίων θα αποτιμηθούν όλοι οι υποχρεωτικοί δείκτες ΕΚΤ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved