Αυτό το μάτι ανήκει σε διάσημη μανούλα τραγουδίστρια, δείτε τι συνέβη! (εικόνα)

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, μόλις χθες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παραπάνω φωτογραφία με το ένα μάτι να είναι σε τρομακτική κατάσταση, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το λόγο.

Αυτό το μάτι ανήκει σε διάσημη μανούλα τραγουδίστρια, δείτε τι συνέβη! (εικόνα)

Η 40χρονη μανούλα, τριών παιδιών και κριτής του σόου Αμερική έχεις ταλέντο, δεν δίστασε παρόλη την άσχημη κατάστασή της να εμφανιστεί κανονικά στους ημιτελικούς, όπου η παρουσία της κρινόταν απαραίτητη.

Τι συνέβη όμως και το μάτι της αγαπημένης τραγουδίστριας τόσο της Βρετανίας όσο και της Αμερικής, έγινε έτσι; Η ίδια ανέφερε σε σχόλιό της κάτω από τη φωτογραφία, «Προσπαθώ να τα βγάλω πέρα με μία πάρα πολύ σοβαρή μόλυνση στο μάτι! Άουτς, δεν το πιστεύω ότι σε λίγες ώρες έχω live, έχετε κάτι να μου προτείνετε; Γυαλιά, επίδεσμο; Ναι, ναι, έχω ήδη επισκεφθεί γιατρό!».

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------aaaaaaab 2

Η Μελ Μπι, ή αλλιώς Scary Spice όπως τη γνωρίσαμε εμείς μέσα από την πορεία της στο γυναικείο γκρουπ των Spice Girls όπου συμμετείχαν μαζί της οι Βικτώρια Μπέκαμ, Έμα Μπάτον και Τζέρι Χάλιγουελ, δέχτηκε εκατοντάδες μηνύματα και συμβουλές από τους διαδικτυακούς της φίλους!

Όσο για το live όπως μπορείτε και οι ίδιοι εμφανίστηκε φορώντας γυαλιά ηλίου!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------aaaaaaab 1

Μαζί με τα τρία της παιδιά Φίνιξ 16 ετών, Έιντζελ 9 ετών και Μάντισον 4 ετών

-------------------------------------------------------------------------------------------asd
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved