Κόρη διάσημου ζευγαριού μετά τα πρώτα της γενέθλια απέκτησε δικό της μπάνιο (εικόνα)

Πριν λίγο καιρό γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους και λίγες μέρες πιο μετά ανακοίνωσαν την αποβολή του δεύτερου παιδιού τους.

Κόρη διάσημου ζευγαριού μετά τα πρώτα της γενέθλια απέκτησε δικό της μπάνιο (εικόνα)

Μόλις χθες ο μπαμπάς της μικρούλας που έχει γίνει γνωστή εξαιτίας της διάσημης μαμάς της αλλά και γιαγιάς της, κοινοποίησε μια φωτογραφία με το «Τρόπαιο» της μικρής του όπως το χαρακτήρισε. Το τρόπαιο όπως μπορείτε να δείτε είναι ένα προσωπικό μπάνιο, με φουσκωτή βαρκούλα και καρεκλάκι που γράφει το όνομά της, φτιαγμένο αποκλειστικά για την 1 έτους μικρούλα.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ABCDEFG

Η Εύα Αμούρι, κόρη της Σούζαν Σάραντον, είναι μια πολύ ευτυχισμένη μανούλα και ζει την κάθε στιγμή μαζί με τον σύζυγό της γνωστό αθλητικογράφο-παρουσιαστή Κάιλ Μαρτίνο. Η ίδια διατηρεί ένα προσωπικό μαμαδίστικο blog στο site του περιοδικού People, όπου γράφει πώς είναι η ζωή της καθημερινά ως μαμά!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ASDC
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved