Πρώτη μέρα στο προνήπιο η κόρη της Ελληνίδας δημοσιογράφου!

Σήμερα τα παιδάκια προσχολικής ηλικίας ξεκινούν τα μαθήματα και τις δραστηριότητές τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Μαζί με αυτά τα παιδάκια έκανε τη μετάβασή της και η κόρη της γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου- παρουσιάστριας!

Πρώτη μέρα στο προνήπιο η κόρη της Ελληνίδας δημοσιογράφου!

Η μικρούλα που πριν λίγες μέρες έγινε 4 ετών, πάει για πρώτη φορά στο προνήπιο και η χαρά της μαμάς της είναι μεγάλη. Τόσο, που ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας, «Καλημέρα! Καλό μήνα! Πρώτη μέρα στο προνήπιο! Μεγάλωσε το κορίτσι μου (και τα μαλλιά της επίσης...)».

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------aaaaaa 2

Ο λόγος για την μικρή Έλενα, κόρη της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη. Μόλις χθες επέστρεψαν από τις ολιγοήμερες διακοπές τους στη Σύρο και σιγά σιγά ξαναμπαίνουν στην καθημερινή τους ρουτίνα.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------aaaaaa 1

«Καλή σχολική χρονιά Έλενά μας!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved