Με τη μαμά του και το γιο του στη σάουνα ο... (εικόνα)

Είναι από τους πιο διάσημους άνδρες του ποδοσφαίρου και το τελευταίο διάστημα ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από τον 5χρονο γιο του, που ομολογουμένως του μοιάζει πολύ!

Με τη μαμά του και το γιο του στη σάουνα ο... (εικόνα)

Χθες ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με τη μαμά του, το γιο του και τους ανιψιούς του να χαλαρώνουν όλοι μαζί στη σάουνα. Ο ίδιος σχολίασε, «Χαλαρώνοντας στη σάουνα μαζί με την οικογένεια!».

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------11924716 949561038421178 921591387 o

Ο Κριστιάν Ρονάλντο, λατρεύει τον γιο του και προσπαθεί παρά το βεβαρημένο του πρόγραμμα, να του αφιερώνει αρκετό χρόνο. Οι προπονήσεις και οι αγώνες, καταναλώνουν τον περισσότερο χρόνο του 30χρονου επιθετικού αλλά νιώθει υπέροχα όταν βλέπει ότι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του είναι ο Κριστιάνο Τζούνιορ. Πριν μερικούς μήνες μάλιστα είχε πει για το γιο του, «Είναι υπέροχο να ετοιμάζεσαι να φύγεις για έναν αγώνα και να σου λέει ο γιος σου "Καλή τύχη, μπαμπά"»!

---------------------------------------------------------------------------Capture
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved