Αυτά τα μάτια ανήκουν σε γιο γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, που σήμερα έχει γενέθλια! (εικόνα και βίντεο)

Αυτόν τον τραγουδιστή τον αγαπάμε και τον λατρεύουμε για την εφηβική τρέλα του, που τον ακολουθεί και σίγουρα θα τον ακολουθεί για πάντα.

Αυτά τα μάτια ανήκουν σε γιο γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, που σήμερα έχει γενέθλια! (εικόνα και βίντεο)

Εκτός από ένας εκπληκτικός τραγουδιστής είναι και ένα πολύ καλό παράδειγμα σωστού μπαμπά, καθώς κρατάει πάντα μακριά από τα φλας των φωτογράφων τα παιδιά του. Τι και αν ανεβάζει δικές του φωτογραφίες, μαζί με τη σύζυγό του στο Instagram, τα παιδιά του δεν τα έχουμε δει ούτε μια φορά, παρά μόνο με μωσαϊκό.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------09867867Capture

Αυτή τη φορά όμως, ο Γιώργος Τσαλίκης, έκανε μια εξαίρεση και θέλοντας να ευχηθεί χρόνια πολλά στον γιο του Βασίλη που γίνεται 12 ετών, μας αποκάλυψε τα όμορφα μάτια του. Ανέβασε πριν μερικές ώρες αυτή τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό σχολιάζοντας, «Πριν από 12 χρόνια η ζωή μας πήρε άλλο χρώμα... Να τα χιλιάσεις Βασίλη μου αγάπη μας πρώτη!»

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------TSALIKI

Εκτός από τη φωτογραφία όμως ανέβασε και ένα πολύ όμορφο βίντεο. Θέλοντας να δείξει στον γιο του ότι η μόνη σκέψη είναι εκείνος, ακόμη και στην Πάρο που βρίσκεται για επαγγελματικές υποχρεώσεις, ανέβασε και ένα βίντεο αφιερωμένο αποκλειστικά στον «Βασίλη του», γράφοντας, «Σου εχω και το τραγουδάκι από πολύ ωραία παρέα εδώ στην Πάρο»

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι δικαιωματικά ο πιο γλυκός μπαμπάς! Να το χαίρεται το αγόρι του και να είναι πάντα καλότυχο!

Δείτε το βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved