Ο διάσημος ηθοποιός μας χάρισε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την 4 μηνών κόρη του! (εικόνα)

Αν και στις ταινίες του φαίνεται σκληρός, η φωτογραφία που ανέβασε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνει ακριβώς το αντίθετο.

Ο διάσημος ηθοποιός μας χάρισε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την 4 μηνών κόρη του! (εικόνα)

Έναν πολύ γλυκό μπαμπά, που «λιώνει» στα χάδια της 4 μηνών κόρης του. «Όλο αγάπη...» ήταν το σχόλιο του 48 ηθοποιού που συνόδευε την παρακάτω φωτογραφία. Η μικρή, κρατά με τα μικροσκοπικά της δαχτυλάκια το κεφάλι του μπαμπά της και τον φιλά στο μέτωπο. Ο περήφανος μπαμπάς από την πλευρά του γαργαλά και πειράζει τη μικρή του με τα χέρια και το στόμα!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Capture

Ο διάσημος ηθοποιός της ταινίας «Fast and Furious» καλωσόρισε τη μικρή του κόρη, τον Μάρτιο, λίγο μετά το θάνατο του καλύτερού του φίλου, Πολ Γουόκερ, και αυτός ήταν και ο λόγος που ονόμασε τη μικρή, Παολίν. Για να τιμήσει τη μνήμη του φίλου του και για να τον κρατήσει πάντα με κάποιο τρόπο μέσα στην οικογένειά του.

---------------------------------------------------------------------Vin-Diesel 1

Η μικρή Παολίν, είναι το τρίτο παιδί του Βιν Ντίσελ και της Παλόμα Τζιμένεζ. Έχουν ακόμη μία κόρη, την 7χρονη Χάνια και έναν γιο, τον 4χρονο Βίνσεντ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved