Διάσημη τραγουδίστρια, τρύπησε τα αυτιά της 4χρονης κόρης της και το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία! (εικόνα)

Η διάσημη τραγουδίστρια, επέλεξε να τρυπήσει τα αυτιά της κόρης της λίγους μήνες αφότου έκλεισε τα τέσσερα χρόνια της. Φαίνεται πώς η μικρή το ήθελε πολύ, μιας και στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω ποζάρει όλο χαρά μαζί με τη μαμά της.

Διάσημη τραγουδίστρια, τρύπησε τα αυτιά της 4χρονης κόρης της και το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία! (εικόνα)

Κάποιοι από τους διάσημους γονείς επιλέγουν να τρυπούν νωρίς τα αυτιά των παιδιών τους, όπως έκανε πριν ένα χρόνο περίπου ο Άλεκ και η Χιλάρια Μπόλντουιν και πριν δύο χρόνια η Ζιζέλ, ενώ άλλοι προτιμούν να τα τρυπούν πολύ αργότερα. Σε αυτή την κατηγορία των γονιών, ανήκει και η 45χρονη τραγουδίστρια.

Έτσι θεωρώντας ότι τα 4, είναι μια καλή ηλικία για να τρυπήσει κανείς τα αυτιά ενός παιδιού, πήρε τη μικρή της κόρη και πήγαν να τρυπήσουν για πρώτη φορά τα αυτάκια της. Η «Roe Roe» όπως αποκαλεί χαϊδευτικά η διάσημη μαμά τη μικρή της, απέκτησε τα πρώτα της αληθινά σκουλαρίκια και μάλιστα φαίνεται πώς της άρεσε πολύ!

Η Μαράια Κάρει, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία, λίγο μετά το τρύπημα, δείχνοντας τη μικρή να κρατά τα δωράκια της στα χέρια και τη μαμά να χαμογελά δίπλα της. Η ίδια σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Η Roe Roe, τρύπησε τα αυτιά της για πρώτη φορά!».

----------------------------------------------------------------------------098765437687687686876 1

Εδώ αξίζει να θυμίσουμε, πως πριν λίγο καιρό ξεκίνησε μια καμπάνια που στόχο έχει να σταματήσει το τρύπημα των αυτιών στις μικρές ηλικίες, καθώς κρίνεται ως μια μορφή παιδικής κακοποίησης;

Αλήθεια εσείς έχετε τρυπήσει τα αυτιά των παιδιών σας; Ναι ή όχι και γιατί; Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved