ΕΣΠΑ 2015-2016: Αναρτήθηκε η αίτηση για τους παιδικούς σταθμούς, κατεβάστε τη από το Mothersblog.gr

Ξεκινάει αύριο Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015, η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το 2015-2016.

ΕΣΠΑ 2015-2016: Αναρτήθηκε η αίτηση για τους παιδικούς σταθμούς, κατεβάστε τη από το Mothersblog.gr

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να κατεβάσουν στο Μothersblog.gr (στο τέλος της σελίδας) και να εκτυπώσουν την αίτηση η οποία θα πρέπει να σταλεί από την Τετάρτη 5 Αυγούστου έως την Τρίτη 18 Αυγούστου και ώρα 14:00. Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες και δεν θα αξιολογούνται.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ Ή ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (COURIER), σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στα Γραφεία της ΕΕΤΑΑ, αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις διευθύνσεις αποστολής:

ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Για τις περιφέρειες: ΚΡΗΤΗΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Διεύθυνση: Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Για την περιφέρεια ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Διεύθυνση: Τσιμισκή 27 - 54626, Θεσσαλονίκη

ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Για τις περιφέρειες ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Διεύθυνση: Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος - 41222, Λάρισα

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, γυναικών και ανδρών, θα ληφθούν υπόψη μόνον εφόσον κατατεθούν σύμφωνα με τις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Δείτε την επίσημη προκήρυξη ΕΔΩ
Δείτε ΕΔΩ τα δικαιολογητικά τα οποία χρειάζεστε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved