Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Η κόρη της έχει γενέθλια! Δείτε τι ανέβασε στο Instagram (εικόνα)

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο όμορφες ψυχολόγους που έχουμε δει! Τη γνωρίσαμε μέσα από διάφορες εκπομπές και το λαμπερό της χαμόγελο μας κέρδισε από την αρχή!

Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Η κόρη της έχει γενέθλια! Δείτε τι ανέβασε στο Instagram (εικόνα)

Πριν μερικά χρόνια γνώρισε τον άντρα της ζωής της, Δημήτρη Εμμανουιλίδη, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, παντρεύτηκαν και σήμερα έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τις δύο κόρες τους να έχουν φέρει την πραγματική ευτυχία! Η Ιωαννίτα είναι πια τεσσάρων χρονών, ενώ η μικρή Αναστασία μόλις χθες έσβησε τα πρώτα της κεράκια!

Η γλυκιά ψυχολόγος πριν ένα χρόνο ακριβώς έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της!

«Πριν ένα χρόνο, σταμάτησε να κάνει βόλτες στην κοιλιά μου και βγήκε παρατηρώντας τα πάντα με τα ορθάνοιχτα ματάκια της... Τώρα, φέρνει ανάποδα το σπίτι με την αδερφούλα της κι εγώ είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου!»

Φυσικά δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μία φωτογραφία ειδικά για την περίσταση. Ένα χρόνο και κάτι πριν, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τη μικρή Αναστασία, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη ποζάρει στο φωτογραφικό φακό και είναι πιο γλυκιά από ποτέ! Λίγες ώρες μετά ανέβασε και την τούρτα που έσβησε η κορούλα της και όπως μας εκμυστηρεύτηκε την έφτιαξε η ίδια με τη μεγάλη της κόρη!

Δείτε τις φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved