O δημιουργός του Facebook θα γίνει μπαμπάς! Το μήνυμα που συγκίνησε τους πάντες! (εικόνα)

Είναι ένας από τους πιο πλούσιους και γνωστούς άνδρες του επιχειρηματικού κόσμου και σύντομα θα γίνει μπαμπάς! Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός τους Πρισίλα Τσαν περιμένουν το πρώτο τους μωρό!

O δημιουργός του Facebook θα γίνει μπαμπάς! Το μήνυμα που συγκίνησε τους πάντες! (εικόνα)

Πριν 11 χρόνια η ιδέα και το όραμα τεσσάρων συμφοιτητών από το Χάρβαρντ, πήρε σάρκα και οστά με τη δημιουργία του γνωστού σε όλους μας Facebook. Ο Ζακ Ζούκερμπεργκ γεννήθηκε στις 14 Μαϊου 1984 και ήδη από τα εφηβικά του χρόνια αποδείχθηκε λαμπρό μυαλό. Στο Πανεπιστήμιο ξεχώρισε με τις ικανότητές του στον προγραμματισμό και σήμερα, λίγα χρόνια αργότερα, είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον πλανήτη και κατέχει το 28% των μετοχών του Facebook. Το 2010 αναδείχθηκε «Το πρόσωπο της χρονιάς» και δύο χρόνια αργότερα αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια με την Πρισίλα Τσαν.

Το διάσημο ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια προσπαθούσε να αποκτήσει ένα μωρό και επιτέλους το κατάφερε! Η είδηση της εγκυμοσύνης της Πρισίλα, κάνει το γύρο του κόσμου αν και τους πάντες έχει συγκινήσει ο τρόπος που ο ίδιος ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα!

Ως ένας από τους δημιουργούς του Facebook δε θα μπορούσε παρά να μοιραστεί την είδηση που τους έκανε ευτυχισμένους, με ένα post!

«Η Πρισίλα και εγώ έχουμε να σας πούμε μερικά ευχάριστα νέα! Σε λίγους μήνες θα έχουμε στην αγκαλιά μας ένα μικρό κοριτσάκι! Τα τελευταία χρόνια προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε ένα μωρό, αλλά δυστυχώς είχαμε κάποιες ατυχίες με αποβολές.

Είναι μοναδικό το συναίσθημα όταν μαθαίνεις ότι θα αποκτήσεις παιδί. Φαντάζεσαι πως θα είναι, σε ποιον θα μοιάζει και πως θα είναι το μέλλον. Κάνεις όνειρα, σχέδια και μετά όλα αυτά εξαφανίζονται. Είναι μία μοναχική εμπειρία. Οι περισσότεροι άνθρωποι δε συζητάνε για μία αποβολή, λες και εκείνοι φέρουν την ευθύνη για αυτό. Έτσι αναγκάζεσαι να το περνάς μόνος.

Ευτυχώς τώρα έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο αποβολής και τόσο η Πρισίλα όσο και η κόρη μας είναι απόλυτα υγιείς! Ανυπομονώ να τη γνωρίσει και φυσικά είναι ο σκύλος μας ο Μπιστ που δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει!»

Με το καλό λοιπόν!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασαν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved