Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε μαμά! (εικόνα)

Η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε μαμά! (εικόνα)

Είναι μία πολύ γλυκιά ηθοποιός και κολλητή φίλη των Τζέσικα Άλμπα και Τέιλορ Σουίφτ. Τη γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες ταινίες όπως το Pearl Harbor, το Sin City και πρόσφατα, την απολαύσαμε στη σειρά Heart of Dixie! Είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Κάιλ Νιούμαν και μαμά ενός δίχρονου αγοριού! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Ο λόγος για την Τζέιμι Κίνγκ, που πριν λίγες μέρες έγινε για δεύτερη φορά μανούλα! Η διάσημη ηθοποιός καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της φουσκωμένης της κοιλίτσας και περίμενε με ανυπομονησία τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της!

1kin1

Ο μικρός Leo Thames, όπως ανακοίνωσαν χθες ότι θα ονομάσουν το δεύτερο γιο τους, ήρθε στον κόσμο και τόσο η Τζέιμι Κίνγκ όσο και ο σύζυγός της, είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Η γλυκιά σταρ ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση με μία οικογενειακή φωτογραφία, λίγο μετά τον τοκετό. Η Τζέιμι Κίνγκ θηλάζει το νεογέννητο γιο της και ο δίχρονος Τζέιμι κάθεται στην αγκαλιά του μπαμπά του!

1kin2

Η διάσημη μαμά λίγο καιρό μετά τη γέννηση του πρώτου της γιου, μοιράστηκε δημόσια τα προβλήματα υπογονιμότητας που αντιμετώπισε, δίνοντας κουράγιο και ελπίδα σε όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν ένα μωρό. Πέντε αποβολές, αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής και ξαφνικά το θαύμα έγινε με την απόλυτα φυσιολογική σύλληψη του μικρού Τζέιμι! Να τους ζήσει και το δεύτερο, λοιπόν!

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved