ΕΣΠΑ 2015-2016: Αυτή είναι η επίσημη προκήρυξη για τους παιδικούς σταθμούς

Την  ώρα που η κατάσταση στη χώρα μας φαίνεται ότι εξομαλύνεται, αναρτήθηκε στο site της ΕΕΤΑΑ, η επίσημη προκήρυξη του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2015-2016″ για την εισαγωγή βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.

ΕΣΠΑ 2015-2016: Αυτή είναι η επίσημη προκήρυξη για τους παιδικούς σταθμούς

Η υποβολή αιτήσεων ξεκινάει στις 05/08/2015 ενώ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 18/08/2015 και ώρα 14.00.
Η αίτηση συμμετοχής θα διατίθεται προς το παρόν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) από τις 04/08/2015 και οι δομές που μπορείτε να επιλέξετε θα αναρτηθούν στο site της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr), επίσης στις 04/08/2015.

Οι αιτήσεις αποστέλλονται είτε ταχυδρομικώς με συστημένο ταχυδρομείο και σε φάκελο που φέρει σφραγίδα ταχυδρομείου εντός της παραπάνω ημερομηνίας ή με κούριερ επίσης εντός της ως άνω προθεσμίας.
Η «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα υποβάλλεται, από τους ενδιαφερόμενους γονείς, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier), σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στις ακόλουθες Διευθύνσεις αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων, ως ακολούθως:

eikona

Να σημειωθεί ότι φέτος για να δείτε τα αποτελέσματα, η εφαρμογή θα απαιτεί την εισαγωγή ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

Τα δικαιολογητικά, τις προϋποθέσεις και όλη τη προκήρυξη, μπορείτε να δείτε εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved