Διάσημο ζευγάρι προσπαθεί να κάνει το πρώτο του παιδί!

Πρόκειται για έναν άνδρα που έχει την οικογένεια στο μυαλό του αυτό το διάστημα. Τι και αν είχε πει σε συνέντευξή του τον Μάιο ότι «Η πατρότητα δεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα μου!»;

Διάσημο ζευγάρι προσπαθεί να κάνει το πρώτο του παιδί!

Τώρα είναι έτοιμος να γίνει πατέρας. Πριν μερικούς μήνες μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες ότι η όμορφη 37χρονη σύζυγός του ήταν έγκυος, αλλά παρέμειναν μόνο φήμες. Τώρα, πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον αναφέρουν στο αμερικάνικο περιοδικό Us, πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πώς η πανέμορφη δικηγόρος, θα καλωσορίσει το πρώτο της μωρό στο Λονδίνο στα μέσα της επόμενης χρονιάς, αφήνοντας έτσι ένα υπονοούμενο ότι μπορεί να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της ή ότι έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες με τον σύζυγό της για να αποκτήσουν ένα μωρό, ως το καλοκαίρι του 2016 ώστε να μην ζουν μόνοι στο νέο τους σπίτι.

Το ζευγάρι αγόρασε ένα υπερπολυτελές σπίτι του 17ου αιώνα σε προάστιο του Λονδίνου σε μια έκταση 9000 τετραγωνικών μέτρων. Από τον άνθρωπο που ανακαινίζει το σπίτι, ζήτησαν να διαμορφώσει το ένα από τα εννέα υπνοδωμάτια να το μετατρέψει σε παιδικό.

------------------------------------------------------------------------------1436910940 amal-george-467

Οι φίλοι του ζευγαριού ισχυρίζονται ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα είναι ένας πάρα πολύ καλός μπαμπάς ενώ η Αμάλ Αλαμουντίν μια πολύ τρυφερή μαμά. Αν τώρα όλα αυτά ισχύουν; Ο καιρός θα δείξει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved