Αυτά τα κοριτσάκια είναι οι κόρες της... (εικόνα)

Είναι μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της γενιάς της και μία πολύ γλυκιά και τρυφερή μαμά!

Αυτά τα κοριτσάκια είναι οι κόρες της... (εικόνα)

Με το σύζυγό της, αν και είναι ήδη 7 χρόνια παντρεμένοι,παραμένουν ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές επιτυχημένες ταινίες κάθε είδους και συνεχίζει ακάθεκτη! To 2012 ξεκίνησε τη δική της επιχείρηση με βρεφικά προϊόντα η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο!

Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές τις υποχρεώσεις όμως, η Τζέσικα Άλμπα είναι πάνω από όλα μαμά. Οι κόρες της, Όνορ και Χέβεν, είναι πρώτες προτεραιότητες στη ζωή της και περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί! Οι φωτογραφίες, άλλοτε με τις τρεις τους και άλλοτε και με τον Κάς Γουόρεν, να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στους δρόμους του Λός Άντζελες, κάνουν συχνά το γύρο του διαδικτύου και κλέβουν τις εντυπώσεις!

Η Τζέσικα Άλμπα διατηρεί και προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Χθες, με αφορμή την 4η Ιουλίου που είναι ημέρα γιορτής στην Αμερική, ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε με τις κόρες της, την 7χρονη Όνορ και την 4χρονη Χέβεν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved