Κατερίνα Λάσπα: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την κόρη της! (εικόνα και βίντεο)

Η Κατερίνα Λάσπα τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και αφιερώνει όλο το χρόνο και την ενέργειά της στην κόρη της.

Κατερίνα Λάσπα: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την κόρη της! (εικόνα και βίντεο)

Παντρεύτηκε με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο το 2009 και ένα χρόνο μετά γεννήθηκε η κορούλα τους, Σαρα. Από τότε μαμά και κόρη είναι αχώριστες και περνάνε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί! Η διάσημη παρουσιάστρια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια, οι δηλώσεις και οι φωτογραφίες της όμως, πάντα πρωταγωνιστούν στα media!

Η Κατερίνα Λάσπα, αν και διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο και ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αποφεύγει να ανεβάζει φωτογραφίες με την κόρη της. Αυτές τις μέρες όμως, με αφορμή τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας και τις πολιτικές εξελίξεις έκανε μία εξαίρεση και ανέβασε μία φωτογραφία και ένα βίντεο από την απογευματινή τους βόλτα στο Σύνταγμα.

Η διάσημη παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα για το σημερινό Δημοψήφισμα και προτρέπει τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές της να μη φοβούνται, να επαναστατήσει η κοινή λογική και ότι πάνω από όλα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι.

1laspadim
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved