Συγκλονιστικό: Μητέρα και νεογέννητο επέζησαν μετά την συντριβή αεροπλάνου (εικόνες)

Κάποιες ιστορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τα πέρατα της γης, θα μπορούσαν να είναι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Συγκλονιστικό: Μητέρα και νεογέννητο επέζησαν μετά την συντριβή αεροπλάνου (εικόνες)

Η παρακάτω ιστορία που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου, θα μπορούσε να είναι μία από αυτές. Πρωταγωνιστές είναι μία μητέρα με το νεογέννητο μωράκι της. Σώθηκαν από θαύμα όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη μέσα στη ζούγκλα! Πέντε μέρες μετά τη συντριβή Τσέσνα 303 μέσα στη ζούγκλα της Κολομβίας, μία 18χρονη μητέρα και το μωρό της βρέθηκαν ζωντανοί, με τους διασώστες να χαρακτηρίζουν την επιβίωσή τους θαύμα, αναφέρουν τα ξένα δίκτυα.

Η Nelly Murillo και ο Yudier Moreno εντοπίστηκαν από τους διασώστες κοντά στο σημείο όπου συνετρίβη το αεροσκάφος το περασμένο Σάββατο και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Το μωρό, όπως αναφέρουν οι ξένοι ανταποκριτές φαίνεται ότι δεν έχει πάθει το παραμικρό ενώ η μαμά του υπέστη ελαφρείς τραυματισμούς και εγκαύματα.

«Είναι ένα θαύμα. Είναι άγρια η περιοχή όπου έπεσαν και το δυστύχημα ήταν καταστροφικό», ανέφερε χαρακτηριστικά στα μέσα ο εκπρόσωπος της αεροπορίας της Κολομβίας, «το πνεύμα της μητέρας του πρέπει να του έδωσε τη δύναμη να επιβιώσει». Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved