Οι αγαπημένοι celebrities τιμούν τη Γιορτή του Πατέρα με τις πιο τρυφερές φωτογραφίες (εικόνες)

Σήμερα γιορτάζουν οι μπαμπάδες όλου του κόσμου και ο κάθε ένας από εμάς θυμάται τις πιο όμορφες και τις πιο τρυφερές στιγμές με το δικό του μπαμπά.

Οι αγαπημένοι celebrities τιμούν τη Γιορτή του Πατέρα με τις πιο τρυφερές φωτογραφίες (εικόνες)

Φυσικά οι celebrities τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού δεν αποτελούν εξαίρεση και τίμησαν τη σημερινή παγκόσμια γιορτή με τις πιο τρυφερές φωτογραφίες. Άλλοι με τους μπαμπάδες τους και άλλοι με τα παιδιά τους, αποδεικνύουν ότι ότι ο μπαμπάς είναι ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό στη ζωή μας που όσα χρόνια και αν περάσουν είναι σταθερά δίπλα μας και μας χαρίζει πολύτιμες εμπειρίες και συμβουλές.

Η Σύλβια Δεληκούρα ανέβασε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με τον μπαμπά της και ένα πολύ τρυφερό σχόλιο: «Μπαμπά, κοίτα μεγάλωσα!!! Τι?? θα είμαι πάντα το μικρο σου κοριτσάκι???»

1delikoura

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε μαζί μας ένα αυθόρμητο στιγμιότυπο με τον μπαμπά της! «Κάποτε ήμουν όση ο πήχης και μια παλάμη του. Τώρα φοράω τακούνια και τον φτάνω. Αλλά κρατάει το χέρι μου στο δικό του κι αυτό είναι όλα όσα χρειάζεσαι από τον μπαμπά σου. Σε ευχαριστώ»

1sinatsaki

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν παρέλειψε να τιμήσει τη σημερινή ημέρα ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες, τόσο του Θοδωρή Μαραντίνη με τους γιους τους, όσο και με την ίδια και τον μπαμπάς της όταν ήταν μικρή!

1xrist1
1xrist2

Ο Άλεξ Κάβδας δεν παρέλειψε να μοιραστεί και εκείνος μία φωτογραφία με το δικό του μπαμπά!

1kavdas

Η Ζιζέλ μας έχει συνηθίσει να ανεβάζει τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες και δε θα μπορούσε να κάνει το ίδιο και μία ημέρα σαν τη σημερινή! Ο φωτογραφικό φακός συλλαμβάνει το σύζυγό της και τα παιδιά της στο πιο όμορφο στιγμιότυπο!

1zizfath

Ο Ρονάλντο από την άλλη άφησε το δυναμικό χαρακτήρα του και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με το γιο του σχολιάζοντας «Οι στιγμές με το γιο μου είναι μοναδικές»

1ronaldfath

Για το τέλος αφήσαμε τη δική μας Δέσποινα Καμπούρη που ευχήθηκε με το δικό της μοναδικό τρόπο στο σύζυγο της και στον μπαμπά της!

1kampfath1
1kampfath2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved